РАБОТНО ВРЕМЕ ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК  9:00 - 18:00

„Ние говорим и вашия език…”

Експресни устни и писмени преводи – срок веднага!!!

„Еделвайс МКМ” е водеща агенция за преводи и легализация на документи, основана през 1998 г. предлагаща своите услуги на територията на цялата страна, с централен офис в гр. Пазарджик.
Предоставяме официални писмени преводи и легализация на всички видове документи издавани от/на български език, както и на документи издавани от чужбина, въз основа на сключен с Министерство на външните работи Договор № 17ПР-2045/17.11.2017 год.
Екипът ни от преводачи е коректен, точен и прецизен и работи с над 30 световни езика. Преводачите, които работят за нас са оторизирани от Консулския отдел на МВнР на Република България. Всеки един от тях е подписал декларация за конфиденциалност, с която се задължава да гарантира поверителността и неразпространението на информацията съдържаща се в документите Ви за превод.
Строгият контрол на качеството е гарантиран от внедрената система за управление на проектите, която редовно се контролира от независими одитори.
При направена поръчка при нас ще вземем предвид специфичните особености на Вашите документи, терминологичните им характеристики, графичното им оформление, обемът им, както и ще се съобразим изцяло с Вашите конкретни изисквания към превода.
За  преводаческа агенция „Еделвайс МКМ” от първостепенно значение за качеството на работата ни е степента на удовлетвореност на клиентите ни и препоръките, които получаваме от тях. Доверието на нашите клиенти е стимул да продължаваме да работим усърдно, да се развиваме и модернизираме начина, по който предоставяме преводачески услуги.
Image
Image
Нашият основен принцип на работа е следният: Ние превеждаме, Вие успявате!
Защо да изберете професионална агенция „Еделвайс МКМ” за Вашите преводи?
„Еделвайс МКМ” работи с екип от лингвисти с над 30 световни езика, с доказан опит и специализация в различни направления. Прилагаме собствена методика и стриктна процедура за одобрение на специалистите, на които възлагаме Вашите преводи. Имаме възможност за изпълнение на обемни преводи в кратки срокове, а опитът ни в управлението на различни по големина и сложност проекти Ви спестява разходи, време и усилия.
Специализираният софтуер SDL TRADOS STUDIO ни помага да изпълняваме обемни поръчки в кратки срокове, да създаваме преводна „памет“ и терминологична база данни, което ускорява преводния процес и предпазва от неточности. Можем също да използваме специфичната и предпочитана от Вас терминология – достатъчно е само да ни я зададете.
Когато се нуждаете от превод, локализация или копирайтинг можете да разчитате на нас за осигуряване на комплексна и качествена услуга. В основата на нашата дейност е стремежът да улесним живота на всеки наш частен и корпоративен клиент. Затова и при стартиране на проект извършваме предварителна консултация и съгласуваме внимателно сроковете и изискванията, за да гарантираме максимална удовлетвореност на нашите клиенти.Извършваме внимателен анализ на текстовете, файловия формат, графичното оформление, избираме най-подходящия преводач или екип от преводачи и внимателно следим за стриктното изпълнение на сроковете. Всеки проект преминава през фактологическа редакция, а преди да бъдат издадени, всички документи биват внимателно прегледани, за да се гарантира съответствието им с изискванията и нуждите на клиента.
При извършване на легализация предварително Ви консултираме как да подготвите своите документи, какви реквизити следва да имат те, как най-лесно, бързо и евтино да премине процесът. Съдействаме изцяло на нашите клиенти при възникнали проблеми с различните учреждения и институции, на база нашият богат опит и контакти с тях.
В последните години бизнес средата се развива много динамично и от опит знаем, че това, което днес е добър стандарт, утре вероятно ще бъде недостатъчно, за да се чувствате сигурни и уверени в своите преводи. Затова непрекъснато търсим начини да подобрим услугите, които предоставяме и да приложим успешните модели, без това да е свързано с допълнителни разходи за Вас.С оглед на това, в допълнение към превода, Ви предлагаме комплексна езикова услуга, съобразно Вашите нужди, която може да включва допълнителна редакция на вече преведен текст, локализация, копирайтинг, оптимизация и др.

Ние от преводаческа агенция  „Еделвайс МКМ” защитаваме интересите и работим изцяло в услуга на нашите клиенти.Стремим се да търсим пътища за изграждане на коректно и стабилно партньорство, в което да се чувствате спокойни за своите преводи и да се концентрирате върху своя успех. А Вашият успех е част от нашия успех.
В дългосрочната си работа винаги сме се водили от принципа „Ние превеждаме, Вие успявате“ който по кратък, но категоричен начин отразява нашата бизнес философия – ориентирана към клиента и фокусирана върху качеството на нашите услуги.

Срокове за превод

Качественият писмен превод е гаранцията за успех на Вашия бизнес или лично начинание.

 

Никой не би искал да претърпи загуби или провал поради неточно преведена дума или пропуск. Поради тази причина предвиждането на достатъчно срок за извършване на превода е от особена важност. Това внася спокойствие в преводача, предоставя време за допълнителен прочит и редакция на документите и намалява риска от неточности.

Кратките срокове за изпълнение на големи обеми обаче не са рядкост в съвременната бизнес среда. В подобни ситуации ние имаме възможност да реагираме със сформиране на екип от лингвисти. При предварително задаване на терминологията и специфичните изисквания, това дава възможност за успешно изпълнение на големи проекти дори в изключително кратки срокове.

Разбира се, не трябва да се бърка бързината на писмения превод, извършен от специалист, с времето необходимо за машинен превод (извършен от Гугъл преводач например). Машинният превод е бърз, но неточен начин да преведете своите документи. Той е идеално решение за документи, използвани с чисто информативна цел или за вътрешна употреба. За сериозни преводи, където прецизността е от особено значение обаче, намесата на специализиран преводач е задължителна, за да се гарантира качество.

Image
Image

На какви езици превеждаме?

Еделвайс МКМ ЕООД разполага с база данни от над 200 преводача, работещи с над 30 световни езика.

 

Разбираемо, най-търсеният и най-разпространен сред тях е английският. Затова и броят на лингвистите, използващи този език е най-голям. Имаме възможност за сформиране на големи екипи и изпълнение на големи проекти в изключително кратки срокове.

Други сравнително разпространени езици като немски, френски, италиански, испански, руски също дават възможност за своевременна реакция, тъй като има достатъчен брой специалисти преводачи, работещи с тях.

За всички останали езици, най-вече за редките като китайски, японски, персийски, арабски, естонски, литовски, латвийски, иврит, грузински, казахски, виетнамски и др., следва да бъдат предвидени достатъчно дълги срокове, тъй като преводачите с тези езици са единици за цяла България.

Очакваме да чуем с вас!

Позвънете ни на

0898 53 15 36

Позвънете на:

0898 531 536

Image
Работно време
  • Пон - Петък
  • Събота
  • Неделя
4400 Пазарджик, Бул.”Ген. Гурко”,№ 10, вх.А, партер