РАБОТНО ВРЕМЕ ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК  9:00 - 18:00

За Нас

Еделвайс МКМ ЕООД е професионална агенция за езикови услуги. Въз основа на подписания с Министерство на външните работи договор № 17ПР-2045/17.11.2017 год. предоставяме официални писмени преводи и легализация на всички видове документи издавани от български, както и на документи от чужбина. Фирмата разполага с 5 приемни на територията на цялата страна, в които може да оставите документите си или да използвате онлайн формата ни за стартиране на поръчки
Строгият контрол на качеството е гарантиран от внедрената система за управление на проектите, която редовно се контролира от независими одитори, но най-важният белег за качеството на работата ни е степента на удовлетвореност на клиентите ни и препоръките, които получаваме от тях.

Защо избирате професионална агенция за Вашите преводи?

Защото работим с екип от лингвисти, с доказан опит и специализация в различни направления. Прилагаме собствена методика и процедура за одобрение на специалистите, на които възлагаме Вашите преводи. Имаме възможност за изпълнение на обемни преводи в кратки срокове, а опитът ни в управлението на различни по големина и сложност проекти Ви спестява разходи, време и усилия.

Нашият основен принцип на работа – Ние превеждаме, Вие успявате!

Когато се нуждаете от превод, локализация, копирайтинг можете да разчитате на нас за осигуряване на комплексна и качествена услуга. В основата на нашата дейност е стремежът да улесним живота на всеки наш частен и корпоративен клиент. Затова и при стартиране на проект извършваме предварителна консултация и съгласуваме внимателно сроковете и изискванията, за да гарантираме максимална удовлетвореност на нашите клиенти.

 

Извършваме внимателен анализ на текстовете, файловия формат, графичното оформление, избираме най-подходящия преводач или екип от преводачи и внимателно следим за стриктното изпълнение на сроковете. Всеки проект преминава през фактологическа редакция, а преди да бъдат издадени, всички документи биват внимателно прегледани, за да се гарантира съответствието им с изискванията и нуждите на клиента.

При извършване на легализация предварително Ви консултираме как да подготвите своите документи, какви реквизити следва да имат те, как най-лесно, бързо и евтино да премине процесът. Съдействаме на нашите клиенти при възникнали проблеми с различните учреждения и институции, на база нашият богат опит и контакти с тях.

Най-добрата преводаческа услуга… тази, която не забелязвате в ежедневието

За нас е комплимент ако клиентите ни нямат особена причина да отбележат нещо специално за услугата, която им предоставяме. Когато сроковете се спазват, преводите са коректни, а доверието се утвърждава с всяка следваща поръчка – това е достатъчен стимул да продължим да развиваме и модернизираме начина, по който правим бизнес.

 

Затова днес се представяме пред Вас и търсим пътища за изграждане на коректно партньорство, в което да се чувствате спокойни за своите преводи и да се концентрирате върху своя успех. А Вашият успех е част и от нашия – мотото ни „Ние превеждаме, Вие успявате“ по кратък, но категоричен начин отразява нашата бизнес философия – ориентирана към клиента, фокусирана върху качеството.

Опитваме се да погледнем в бъдещето на нашия бизнес

Бизнес средата се развива много динамично и от опит знаем, че това, което днес е добър стандарт, утре вероятно ще бъде недостатъчно, за да се чувствате сигурни и уверени в своите преводи. Затова непрекъснато търсим начини да подобрим услугите, които предоставяме и да приложим успешните модели, без това непременно да Ви струва допълнителни средства. Затова, в допълнение към превода, Ви предлагаме комплексна езикова услуга, съобразно Вашите нужди, която може да включва допълнителна редакция на вече преведен текст, локализация, копирайтинг, оптимизация и др.

 

Работим с утвърдени и одобрени от нас специалисти, с които да бъдете максимално защитени от неточности в преводите и допълнителните услуги, които предлагаме.

Специализираният софтуер SDL TRADOS STUDIO ни помага да изпълняваме обемни поръчки в кратки срокове, да създаваме преводна „памет“ и терминологична база данни, което ускорява преводния процес и предпазва от неточности. Можем също да използваме специфичната и предпочитана от Вас терминология – достатъчно е само да ни я зададете.

0
Специалисти
0
Щастливи клиенти
0
Завършени проекта

Направете кратък преглед на това как работим

Позвънете на:

0898 531 536

Image
Работно време
  • Пон - Петък
  • Събота
  • Неделя
4400 Пазарджик, Бул.”Ген. Гурко”,№ 10, вх.А, партер